Wat voor makelaar Peter?

Naast mijn grote kennis van en vele contacten in de gemeente Noordenveld, ben ik een zeer betrokken makelaar. Tot het uiterste gaan voor je opdrachtgever, van het begin tot het eind. Ook na de verkoop ben ik altijd bereikbaar voor hulp en adviezen. Geen makelaar van 9 tot 5, maar ook ‘s avonds en in het weekend. Veel draait tegenwoordig om het internet, maar alles begint met een goede adviseur. Een vertrouwenspersoon. Ik denk die voor u te kunnen zijn.

Met ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij waarvan sinds 1988 in Roden, beschik ik over ruime vakkennis in deze mooie regio. In de jaren 1988 tot 2007 was ik werkzaam als makelaar in Roden. De eerste jaren in deze periode vanuit het kantoor van mijn vader Cor Brandsma. Vanuit het kantoor van de makelaardij, gelegen aan Brink 6a te Roden (voormalig café Scheepstra), bediende ik mensen uit de gehele gemeente Noordenveld. In 1995 heb ik de makelaardij overgenomen en een tweede vestiging geopend in Norg aan het Westeind 14. Lees meer over de historie van Peter’s Makelaardij te Roden.

“…alles begint met een goede adviseur!”