Wie is Peter?

Ik ben als beëdigd makelaar sinds 1986 werkzaam in de makelaardij. Begonnen op onze vestiging aan de Westersingel te Groningen, maar in 1988 verhuisd naar onze vestiging in Roden aan de Brink 6a (voormalig café Scheepstra), destijds nog eigendom van mijn vader Cor Brandsma. In 1995 heb ik het bedrijf overgenomen en in hetzelfde jaar een vestiging geopend in Norg aan het Westeind 14.
In 2004 ben ik met mijn gezin geëmigreerd naar de Dordogne in Frankrijk. Na 10 jaar in 2014 teruggekomen naar Roden. Na een tijd als ZZP’er aan het werk te zijn geweest in de makelaardij, heb ik in januari 2017 weer een eigen kantoor geopend aan de Heerestraat 40 te Roden en sinds maart 2021 zijn wij verhuisd naar Brink 37 te Roden.

“Geen makelaar van 9 tot 5, maar altijd bereikbaar”

Wat voor makelaar is Peter?

Naast mijn grote kennis van en vele contacten in de gemeente Noordenveld, ben ik een zeer betrokken makelaar. Tot het uiterste gaan voor je opdrachtgever, van het begin tot het eind. Ook na de verkoop ben ik altijd bereikbaar voor hulp en adviezen. Geen makelaar van 9 tot 5, maar ook ‘s avonds en in het weekend. Veel draait tegenwoordig om het internet, maar alles begint met een goede adviseur. Een vertrouwenspersoon. Ik denk die voor u te kunnen zijn.

Ons team

Peter Brandsma

Makelaar, Eigenaar

Wendy Eissens

Assistent Makelaar

Kyra Koolhof

Stagiaire