Hagen 49301 ZJ Roden

€ 1.240 per maand

Omschrijving

Op mooie locatie van het kleinschalig bedrijventerrein "De Noordhoek" met ruime hoekkavel is deze fraaie en uitstekend onderhouden bedrijfsloods met kantoorruimte en buiten terrein gelegen.

"De Noordhoek" is een kleinschalig bedrijventerrein met bedrijfsruimtes veelal gecombineerd met woonhuizen. Hierdoor is het een leefbaar bedrijventerrein met een gemoedelijke sfeer. Het bedrijventerrein is via de rondweg goed bereikbaar en biedt een uitstekende ontsluiting naar Groningen en de A7 (15km).

De geïsoleerde loods is gebouwd in 2004 en heeft een vloeroppervlakte 180 m2 met een zolderverdieping van 80 m2. Het kantoorgedeelte is totaal groot 50 m2 waarin een entree met toiletgroep, een kantoor en een kantine/kantoorruimte met keukenblok.

Bijzonderheden: -De loods wordt verwarmd middels een heater -De kantoorruimte is centraal verwarmd en voorzien van airconditioning -Geïsoleerde sectional deur in bedrijfshal 3.9 x 3.9 mtr. -Betonvloer in loods en oprit hebben een draagvermogen van 30 ton -Video bewakingsinstallatie aanwezig

Door alle aanwezige voorzieningen is het geheel direct gebruiksklaar, u hoeft geen investering te plegen en kan zo met uw bedrijfsvoering aan de slag.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.240 per maand
Aangeboden sinds
4 jaar
Status
Te huur
Aanvaarding
Onmiddellijk

Bouw

Type object
Industrie
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte
230 m²
Bedrijfshal oppervlak
180 m²
Kantoor oppervlak
50 m²
Perceeloppervlakte
750 m²

Energie

Verwarming
Centrale verwarming en Airconditioning

Direct contact

Kaart